Bahçe Mobilya Bakımı

Bahçe mobilyası bakım hizmetlerimiz ile mobilyalarınızı ilk günkü konforunda ve kalitesinde kullanın. İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara bölgesinde Bahçe Mobilyası bakım hizmeti veriyoruz.

Bahçe Mobilya Bakımı Nedir?

Bahçe mobilyası bakımı 4 mevsim bahçelerinizde kullandığınız masa, sandalye, şezlong, koltuk gibi mobilyaların üzerinde zaman içerisinde oluşan deformasyonun ortadan kaldırılması için yapılan bakım işlemidir.

Dış ortam şartlarında bahçe mobilyalarınız güneş ışığına, neme ve suya daha fazla muhattap olacaktır. Bu sebeple belirli sürelerde mobilyalarında renk solması ve yüzeysel deformasyonlar başlayacaktır.

Bu deformasyonların giderilmesi ve kalıcı ve büyük bir hasarın oluşmasını engellemek için belirli periyotlarda bahçe mobilyası bakımı yapılması gerekir.

Neden Bahçe Mobilyası Bakımı Yaptırmalısınız?

  • Bahçe mobilyası neme, ısıya ve güneş ışığına ne kadar dayanıklı olsa da düzenli periyotlarda bakımlarının yapılması uzun yıllar boyunca ilk günkü konforunda ve görünümünde kullanmanızı sağlayacaktır.
  • Bahçe mobilyalarının dış yüzeyleri ne kadar sağlam ve bakımlı olursa iç yüzeylerinin durumu da o'kadar sağlıklı olacağı anlamına gelmektedir.
  • Bahçe mobilyalarının uygun cila ve yağlar ile fırça ya da püskürtme teknikleri ile düzenli bakımları yapılması gerekir. Zımparalama, kurutma boyama, yağlama ve cilalama işlemleri mobilyanın cinsine ve durumuna göre gerekli durumlarda yapılması bahçe mobilyanızın ömrünü ve kullanım kalitesini artıracaktır.
  • Teak ağacından üretilen teak mobilyaların bakımını da düzenli bir şekilde yaptırmak mobilyanın ilk günkü görünümüne ve kalitesine kavuşmasını sağlayacaktır.

Bahçe Mobilyası Bakımı Nasıl Yapılır?

Teak Ağacı gibi özel mobilyalarda boya uygulanması yapılması yanlıştır. Bu tarz mobilyalar zımparalanarak rengi solmuş kısmını mobilyaya zarar vermeden atılması sağlanır. Daha sonra kaliteli bir teak yağı ile yağlanarak mobilyanız ilk günkü görünümüne kavuşturulur.

Bahçe mobilya bakımı ile daha detaylı bilgi almak için bahçe mobilya bakımı nasıl yapılır  yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bahçe Mobilyası Ürünleri

Bahçe mobilyası denilince en çok tercih edilen Teak (Tik) ağacı ürünleridir. Teak ağacının neme ve ısıya karşı oldukça dayanıklı olması dış mekanlarda ve bahçelerde çok uygun bir ürün olmasına neden olmuştur.

Teak ağacından sonra en çok tercih edilen bahçe mobilyaları, bambu, meşe ve maun ağacı ürünleri de kullanılmaktadır.

Bahçe Mobilyası Bakımı Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Bahçe mobilyanızın bakımını uzman bir kişiye yaptırın. Yanlış yapılan işlemler kısa vadede başarılı olmuş gibi olsada uzun vadede mobilyanıza zarar verebilir. Yetersiz ya da yanlış yapılan zımparalama işlemi uzun vade de iyi bir bakım olmayacaktır.
  • Bahçe mobilya bakımınızı kulaktan dolma bilgiler ile ve internetten aldığınız rastgele bakım ürünleri ile yapmayınız. Bazı ürünler mobilyanıza da sağlığınıza da zarar verebilmektedir.
  • Bahçe mobilyası bakımı yaptırmadan önce bakım yapacak kişinin referanslarını ve hangi ürünleri kullanacağını sorunuz. 
  • Bahçe mobilyası bakımınızı geciktirmeyiniz. Uzun vadede geciken bakım işlemleri mobilyanızda daha fazla bir zararın oluşmasına sebebiyet verecektir.

Bahçe Mobilyası Bakımı Fiyatları

Bahçe mobilyası bakım fiyatlarımız mobilyanızın durumuna ve yapılacak işlemlere göre değişmektedir.

Bahçe mobilyası bakımı fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizlere whatsapp müşteri hattımızdan bilgilerinizi ve fotoğraflarınızı göndererek hemen teklif alabilirsiniz.  

Bahçe mobilyası bakım maliyetlerinizi düşürmek için belirli periyotlarda yağlama ve bakım işlemlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederiz. Belirli periyotlarda yapılan bakım işlemleri hem uygun fiyatlı olacaktır hem de bahçe mobilyanızı zarara uğramaktan kurtaracaktır.