Bambu Mobilya Bakımı ve Onarımı

Bambu ve hasır maboilya ve koltuklarınızın bakımı, onarımı ve tamirat işlemlerini yapıyoruz. İstanbul Bambu Koltuk ve mobilya baıkımı ve onarımı işleriniz için bize ulaşınız.

Bambu Mobilya Bakımı

Bambu ve hasır mobilyalar bambu ve rattan ağacı ürünleri yapılan doğal ve lüx bahçe mobilyalarıdır. Teak ağacı gibi dayanıklı olması itibariyle bambu mobilyalar bahçe ve dış mekanlarda çok sıklıkla tercih edilir.

Bambu mobilyalarında bazı kısımları zaman içerisinde deforme olabilir. Özellikle bambu kanepe ve bambu koltukların lastikleri ve minderleri bambudan olmadığı için daha hızlı yıpranır ve deforme olur. 

Bambu mobilya ürünlerinizin yanı sıra teak mobilya bakımınızı da profesyonel şekilde yapıyoruz. Teak mobilya bakımı hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için yazımızı okuyunuz.

Bambu mobilya onarımı ve bambu mobilyalarınızı için özel minder dikimi ihtiyaçlarınız için bize ulaşınız. Tüm İstanbul ve ilçlerinde hizmet vermekteyiz.

 

Bambu Mobilyalar Nasıl İmal Edilir?

Bambu mobilyalar rattan ve bambu çubuklar ile imal edilmektedir. İthal rattan ve bambu çubukları ile imal edilen bambu mobilyalar çok dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Örme hasır tekniği ile imal edilen bambu mobilya ürünlerinin içerisinde bulunan ve bambu olmayan yayları ve lastikleri zamanla deforme olmaktadır. Bu lastiklerin zamanla onarılması gerekmektedir.