Teak (Tik) Mobilya Bakımı

Teak (Tik) Mobilya Bakımı İstanbul. Uzman Kadromuz ile İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Çanakkale ve Tüm Marmara Bölgesi'nde profesyonel tik mobilya bakımı yapıyoruz. Detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

Teak Mobilya Bakımı Nedir?

Teak (Tik) ağacından elde edilen mobilya ürünlerinin belirli dönemlerde eskiyen görünümlerini ilk günkü haline getirmek için yapılan bakım işlemine teak mobilya bakımı denir.

Teak ağacı oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü bir ağaçtır. Aynı şekilde teak ağacından elde edilen mobilya ve eşyalarda oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olmaktadır. Teak mobilya ürünleri alırken sertifikalı ürünler almaya dikkat ediniz. Ürünlerinizin dayanıklılığı ve kalitesi üretici firmaya da bağlı olmaktadır.

Teak Mobilya Bakımı Nasıl Yapılır?

  • Teak mobilya bakımı yapılmadan önce sizden mobilyanız hakkında geçmiş bilgisi alıyoruz. Mobilyanıza daha önce bakım yapıldımı, kaç yıldır hangi şartlarda kullanıyorsunuz gibi cevapları aldıktan sonra ve mobilyanızı da bakım öncesi detaylı inceledikten sonra hangi bakım işlemlerine ihtiyaç duyacağını belirleyerek size bildirmekteyiz.
  • Teak mobilya bakımında ilk önce rengi solan ve deforme olan dış kabuğu mobilyaya zarar vermeden zımpara ile uzaklaştırıyoruz. 
  • Zımparalama işleminden sonra gerek duyulursa haşere uzaklaştırması ve kurutma işlemleri yapıyoruz.
  • En son işlem olarak markalı teak yağı ürünlerimiz ile profesyonelce tik bahçe mobilyanızı yağlayarak eski şık görünümüne kavuşmasını sağlıyoruz.

Teak bakmı ve teak mobilya bakımı hakkında daha detaylı bilgi almak için tik mobilya bakımı nasıl yapılır yazımızı da okuyabilirsiniz.

Hangi Teak Mobilyalar İçin Bakım Yapıyoruz?

  • Teak Masa,
  • Teak Sandalye ve koltuklarda,
  • Teak bahçe şemsiyesi,
  • Teak salıncak gibi tüm bahçe mobilyası ürünlerinizde profesyonel bakım hizmeti veriyoruz.

Neden Teak Mobilya Bakımı Yaptırmalısınız?

  • Teak ağacı çok dayanıklı ve uzun ömürlü bir ağaç olmasından dolayı peki neden teak mobilya bakımına ihtiyaç duyulmaktadır. 
  • Teak mobilyalar neme ve ısıya karşı dayanıklı olması nedeni ile bahçe mobilyası ürünlerinde çok tercih edilmektedir. Ancak zamanla dış yüzeylerden başlayan renk solmaları ve deformasyonlar uzun vadede teak mobilyanızın daha da kötü bir hal almasına neden olabilmektedir. 
  • Hem ilk aldığınız canlılığın geri gelmesi hem de uzun vade de mobilyanızda kalıcı bir hasar gelmemesi için teak mobilya bakımlarınızı belirli periyotlarda yaptırmanız büyük önem taşımaktadır.

Hangi Sıklıkla Tik Mobilya Bakımı Yaptırılmalı?

  • Tik mobilya bakım periyotlarını mobilyanızın kullanım şartlarına göre siz belirleyebilirsiniz. Yaz kış bahçenizde açık alanda korumasız bir şekilde mobilyaları kullanıyor iseniz yılda iki kez bakım yaptırmanızı öneriyoruz. Hem güneş ışığına hem de yağmura bol miktarda muhatap olacak mobilyalar daha sık bakım isteyeceklerdir.
  • Üstü kapalı bir pergole ya da veranda altında korunaklı bir şekilde bulunuyor ise mobilyalarınızın bakımını 1 yada daha fazla sürelerde yaptırabilirsiniz. Renk solması gibi durumlar baş göstermeye başladığında bakım yaptırmayı da tercih edebilirsiniz.

İstanbul Teak (Tik) Mobilya Bakımı

İstanbul ve çevresinde teak (tik) mobilya bakımı ve bahçe mobilya bakımı hizmetlerimiz ve kaliteli ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz. 

Tikmobilyabakimi.com olarak alanında uzman kadromuz ile tik mobilyalarınızı bakım sonrası ilk günkü görünümüne kavuşturuyoruz. İstanbul başta olmak üzere, Tekirdağ, Bursa, Çanakkale, Adapazarı, İzmit ve ilçelerinde tik mobilya bakım işlerinde hizmet vermekteyiz.

Teak (Tik) Mobilya Bakımı Fiyatları

Teak mobilya bakımı fiyatları uygulama yapılacak olan yüzeylerin büyüklüğüne ve zorluğuna göre değişmektedir. 

Teak masa, teak sandalye, teak şezlong, teak koltuk gibi ürünlerde ayrıntılı bakım ve yenileme hizmetlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak için web sayfamız üzerinde whatsapp bilgi hattından bize ulaşabilirsiniz.